Mindenképpen talán

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Definitely, Maybe
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2008
Játékidő:
112 perc
imdb_icon értékelés:
7.1
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Rachel Weisz (Summer Hartley), Ryan Reynolds (Will Hayes), Rick Derby (Visitor from Planet Ordon), Dana Eskelson (Angry Girl's Mom), Sakina Jaffrey (School Mom), Paulina Gerzon (School Kid), Abigail Breslin (Maya Hayes), Bob Wiltfong (School Dad), Matthew Mason (Headphone Guy), Dylan Hartigan (School Kid), Paul Mott (School Kid), Blake Benitez (School Kid), Victoria Goldsmith (School Kid), An Nguyen (Ad Exec), Ashtyn Greenstein (School Kid), Ryder Chasin (Boy with Book), Fiona Lane (Angry Girl), Ashley Grenier (School Kid)
Megtekintések:
1,243
Leírás:
Will Hayes, a harmincas manhattani apuka épp egy válás közepén jár, amikor tíz éves kislánya, Maya - egy iskolai felvilágosító óra hatására - faggatni kezdi őt a házassága előtti életéről. Maya mindent tudni akar arról, hogy a szülei hogyan ismerkedtek meg, és hogyan szerettek egymásba. Will végül is kötélnek áll, de egy feltétellel: megváltoztatja a neveket a történetben, és Mayának magának kell rájönni a végén, hogy Will szíve hölgyei közül ki is az ő anyukája... Vajon Will egyetemista szerelme, a megbízható, nyílt szívű Emily? Vagy régi barátja és bizalmasa, a vidám és cserfes April? Esetleg a szabad szellemű, bohém, de ambiciózus újságírónő, Summer? Amint Maya elkezdi összerakni apja románcainak összekeveredett darabjait, lassan rádöbben, hogy a szerelem sem nem egyszerű, sem nem könnyű... Vajon kiderül-e a végén, hogy ki is a nagy szerelem? És vajon lesz-e happy end? Mindenképpen. Talán.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark [v]Definitely.Maybe.2008.BDRip.x264.HuN-HRT 1.49 GB 2015-05-05
23:24:13
Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2023-09-04 07:28:08 - agglax 1 Bírom Reynold filmjeit tök jó mindegyik,Tom Cruise is még ilyen.

2022-09-26 13:18:34 - goger83 1 Aki még nem látta annak egyszer mindenképp érdemes megnézni, én X időnként újra is meg tudom nézni ha a "kezembe kerül" és épp nincs semmi érdekesebb :) ha nem is a top10 kedvenceim között van de kellemes film ez is.