Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
122 perc
imdb_icon értékelés:
5.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Cary Elwes (The King), Anthony Hopkins (Jimmy), Djimon Hounsou (Titus), Bae Doona (Nemesis), Michiel Huisman (Gunnar), Charlie Hunnam (Kai), Jena Malone (Harmada), Ingvar Sigurdsson (Hagen), Corey Stoll (Sindri), Elise Duffy (Milius), Sofia Boutella (Kora), Stella Grace Fitzgerald (Princess Issa), Alfonso Herrera (Cassius), Charlotte Maggi (Sam), Cleopatra Coleman (Devra), Stuart Martin (Den), Ray Fisher (Bloodaxe), Ray Fisher (Darrian Bloodaxe), Rhian Rees (The Queen), Ed Skrein (Atticus Noble), Fra Fee (Balisarius), Staz Nair (Tarak), Sky Yang (Aris)
Megtekintések:
3,302
Leírás:
A felkelők az anyavilág könyörtelen erői elleni háborúra készülnek. Eltéphetetlen kötelékek kovácsolódnak, hősök emelkednek fel és legendák születnek.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 61

Hozzászólások

2024-04-26 14:59:15 - Vadallat 2 Na ,ez egy nesze semmi fogd meg jól film volt.... Az egész túl van misztifikáva...... Rendkívül látványosra akartuk csinálni mindent beleadtunk kategória... De hát brazil focista lett belőle . Valószínű ,hogy lesz harmadik rész is ahogy a végét elnéztem.

2024-04-20 20:26:35 - panas 4 Az otlet is megvolt,a csapat is megvolt,meg rendezo es a dohany is a kivitelezeshez.
Erre a dramaturgia teljes hianya a konnyen felejtheto palyara tette a filmet!
A harci jeleneteket,mintha Magdi anyus rendezte volna,annyira atgodolatlan volt a megvalositas,pedig volt benne minden !

2024-04-20 15:12:38 - Leo 4 Már az első rész is "csalódás" volt. Azért így idézőjelben, mert bár elvárásaim nem voltak, de ennyi pénzből valami igazán eredetit és maradandót is lehetne alkotni. A folytatást még nem sikerült végig néznem, mert 2x aludtam el ott, ahol kb. 15-20 percen keresztül nézünk egy szimpla aratást 8 kameraállásból, lassítva, víz alól, fentről, lentről, mindenhonnan is... Amúgy tagadhatatlanul gyönyörűek a felvételek, de trilógia ide vagy oda, nem hiszem, hogy 10 év múlva bárki is emlékezni fog erre, pedig láthatóan nagyon ez volt a cél. De ez csak az én véleményem.

2024-04-20 14:08:27 - Zhorompo 8 Nekem nagyon tetszett a film ,bár én másképp értelmeztem mint Zack Snyder !SPOILER ALERT!!
Egy pár száz lélekszámú Amish közösség akik valószínű mind egymásnak rokonaik voltak ,írigy módon nem akartak gabonát adni ,a Náci kinézetű embernek akinek a katonái éheztek !!Hát persze hogy ezen felcseszte magát a Tábornok és kénytelen volt erőszakhoz folyamodni!Megélhetési bűnözővé vált szegényt!!!A bolygó lakói nem csak irigyek voltak hanem bizony lusták is ,hiszen máskor hónapokig tartott a betakarítás ,de most láss csodát 5 napon belüll sikerült nekik úgy hogy közben kaptak egy kis katonai kiképzést is !!!De a tábornokot se értem ,mit akart csinálni a gabonával ,vagy a csatahajón nem csak katonák hanem pékek is voltak ,,megannyi búbos kemencével a fedélzeten ????Mert hogy szén az volt dögivel az tuti!!!!Meg akkora gombok és tekerős berendezések a műszerfalon hogy az már csodaszámba ment !A csaták nagyon jól sikerültek ,bár ha a rendező úr kiveszi az összes hatásvadász lassítást a filmből akkor 122 perc helyett 61 perc is lehetett volna a hossza !!!!!!Szerencsére a jók mindig győzedelmeskednek és a Tábornok és csapata éhezése is megoldódott hogy mind meghaltak!!Na de tegyük a szívünkre a kezünket mindenki kiakadt volna ha a film úgy fejeződik be hogy minden Amish farmer meghal ezek meg a frissen sütött kenyert majszolgatva utaznak hazafelé közben pedig waffen SS dalokat énekelgettnek !!!
KÖSZÖNET A FELTÖLTÉST ÉS A CSAPAT MUNKÁJÁT!!!

2024-04-19 21:56:10 - Marcus108 3 2 gyenge

2024-04-19 19:44:02 - kiscsibesz 3 3 Ez nagyon gagyi semmi értelem az egésznek nekem nagyon nem jöt be!

2024-04-19 18:41:46 - gabrix81 2 5 Szenes kazánokkal működő csatahajó,elég agyament.Mint a főágyú célra állítása