Vadászidény

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Chasse gardée
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2023
Játékidő:
101 perc
imdb_icon értékelés:
5.9
Kategória:
Szereplők:
Didier Bourdon (Bernard), Isabelle Candelier (Olivia), Chantal Ladesou (L'agent immobilier), Thierry Lhermitte (Gaspard), André Penvern (André), Guillaume Bouchède (Boris), David Salles (Denis), Jean-François Cayrey (Michel), Julien Pestel (Benjamin), Séverine Warneys (La mère du maire), Camille Lou (Adélaïde), Hakim Jemili (Simon), Théo Gross (Le maire)
Megtekintések:
1,724
Leírás:
A fiatal párizsi házaspár két gyerekkel - besokallva az egy hálószobás belvárosi lakásukból - saját kertes házról álmodoznak egy békés helyen. Ezért, amint rátalálnak a tágas vidéki házra csodás telekkel és bámulatos áron, azonnal lecsapnak rá. A falu igen távol fekszik a várostól és rendkívül elragadó, csakúgy, mint a lakói. A család a házat szépen felújítja és beöltözik, ám ekkor fedezik fel, hogy mi is a bökkenő: az adásvételi szerződés szerint az egész falunak joga van az ő földjükön vadászni. A házban hamarosan vadállatok grasszálnak és töltények repülnek szerteszét. A rémült és bedühödött házaspár kieszel egy tervet, hogyan akadályozhatnák meg új otthonuk lerombolását, erről azonban a falubeliek is tudomást szereznek és kezdetét veszi a háború. Vajon van bármi esélyük a békés egymás mellett élésre?

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
HD/HUN
green mark Open.Season.2023.HUN.TVGO.WEB-DL.720p.AAC2.0.H264-HADE 2.23 GB 2024-04-01
05:59:45
subtitle
HD/HUN
green mark Open.Season.2023.HUN.TVGO.WEB-DL.1080p.AAC2.0.H264-HADE 5.32 GB 2024-04-01
06:59:18
Elérhető megtekintő linkek: 34

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!