Stargirl

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2020
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
6.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Giancarlo Esposito (Archie), Maximiliano Hernández (Mr. Robineau), Gabriella Surodjawan (Kim), Enzo De Angelis (Leo Age 8), Allison Wentworth (Dori Dilson), Cayman Guay (Cool Girl), Darby Stanchfield (Gloria Borlock), Karan Brar (Kevin Singh), Julia Flores (Summer), Juliocesar Chavez (Alan Ferko), Artemis (Mallory Franklin), Graham Verchere (Leo Borlock), Collin Blackford (Benny Burrito), Annacheska Brown (Tess Reed), Grace VanderWaal (Stargirl Caraway), John Apolinar (Wayne Parnell), Shelby Simmons (Hillary Kimble), Alex James (Zack James)
Megtekintések:
1,882
Leírás:
Egy nap új lány érkezik a 16 éves Leo iskolájába, aki mindenkit elképeszt különös viselkedésével. Lehetetlen ruhákat hord, a menzán a békésen abrakoló diákság legnagyobb megrökönyödésére se szó se beszéd felpattan, és gitárkíséret mellett dalolva táncra perdül, kedvenc háziállata egy patkány, amelyet mindenhová magával hurcol, Stargirlnek nevezi magát, pedig nem is ez a valódi neve, és mindennap azzal borzolja a kedélyeket, hogy az aznapi születésnapost ebéd közben az egész iskola szeme láttára dallal és zeneszóval felköszönti. Nem csoda, hogy hamarosan kivívja mindenki ellenszenvét. Ez azonban egy csapásra megváltozik, amikor lelkes közreműködésével feltámasztja halottaiból az iskola kosárlabdacsapatát. Társai kezdenek ráeszmélni, hogy Stargirlből különleges bűverő árad: az öntörvényű egyéniség varázsa.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/ENG
green mark Stargirl.2020.WEB-DL.x264-Nash 1.24 GB 2023-03-26
13:58:51
Elérhető megtekintő linkek: 24

Hozzászólások

2022-04-18 11:28:30 - SlevinKelevra Köszönöm a feltöltést.

2021-06-09 21:29:44 - Katina Kicsit fura volt, de tetszett. Jó volt az a hangulat, amibe belevitt és még el is gondolkodtatott pár dolgon. 6.7-et simán megér.
Köszönöm a feltöltést és a feliratot!!!