Esküvő Csodaországban

Beágyazott videó
cover
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2017
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
5.1
Kategória:
Rendező:
Író:
Szereplők:
Andrea Bowen (Hallie Reynolds), Jane Sibbett (Marilyn Pierce), Bruce Thomas (Holden Pierce), Susan Walters (Deidre Reynolds), Jordan Murphy (Duncan Reynolds), Jessa Settle (Daria), Thomasina Gross (Mara), Brie Mattson (Lexi), Adam Senn (Leif Pierce), Nosheen Phoenix (Gina), Nick Bateman (Lucas Pierce), Dawn McCoy (Barbara), Brooke Butler (Quinn Cotton), Piper the Dog (Deidre's Dog), Bateman Joey (Little Dog)
Megtekintések:
477 (414)
Leírás:
Hallie és Lucas jegyben járnak, miközben boldogan készülnek a nagy napjukra. Hallie édesanyja álmát szeretné megvalósítani azzal, hogy egy álomszép trópusi esküvőt szervez, azonban nem várt akadályokba ütköznek. Lucas családja felajánlja, hogy saját téli pompába öltözött birtokukon biztosítanak helyszínt a pár számára. Hallie édesanyja a hír hallatára minden követ igyekszik megmozgatni ennek megakadályozására.

HuncutCsajok

Hozzászólások

2019-09-02 11:44:29 - Zsike77 A Winter wedding az eredeti címe, magyarul Esküvő csodaországban. Van egy másik film is fenn az oldalon ugyanezzel a címmel, viszont ott mások a szereplők és a rendező is, de a film a linkek alatt ez a film! Ezt javítanátok??? Köszi.