Undipofik

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
UglyDolls
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
87 perc
imdb_icon értékelés:
4.9
Rendező:
Szereplők:
Ice-T (Peggy (voice)), Kelly Asbury (Gibberish Cat / Oliver / Chef / Buttons (voice)), Gabriel Iglesias (Babo (voice)), Jane Lynch (Scanner / Electronic Female Voice (voice)), Emma Roberts (Wedgehead (voice)), Wanda Sykes (Wage (voice)), Leehom Wang (Lucky Bat (voice)), Leehom Wang (Lucky Bat (voice) (as Wang Leehom)), Kelly Clarkson (Moxy (voice)), Laura Nicole Harrison (Jumbotron Voice (voice)), Blake Shelton (Ox (voice)), Stephen Zimpel (Michael (voice)), Pitbull (Uglydog (voice)), Natalie Martinez (Meghan (voice)), Bebe Rexha (Tuesday (voice)), Charli XCX (Kitty (voice)), Lizzo (Lydia (voice))
Megtekintések:
6,497 (4,903)
Leírás:
Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az STX filmstúdió egy bűbájos, szédületesen látványos családi animációs vígjátékban mutatja be a hatalmas népszerűségnek örvendő Undipofik – eredetileg Uglydolls - névre hallgató, imádnivaló plüssfigurák történetét. A tüneményes játékoknak, Moxinak, Oxinak, Babónak, Undikutyi, és cuki barátaiknak olyan fantasztikus színészek, előadóművészek adják a hangjukat, mint Vágó Bernadett, Stohl András, Ganxsta Zolee, Miller Zoltán, Miller Dávid, Koós Réka és Kálloy Molnár Péter.

HuncutCsajok

Hozzászólások

2019-08-12 19:54:36 - DonGraca balazs8507- ugyanez végett kapcsoltam ki

2019-08-11 11:18:21 - balazs8507 1 elkezdtem nézni erre baszki azt hittem csak az elején van egy kis ének, de nem.szóval hányok ettől az éneklésektől benne 10 percet bírtam

2019-08-09 11:50:45 - mamu Köszönöm szépen!

2019-07-05 07:55:18 - mamu Sziasztok! Lesz hozzá magyar szinkron? Már a moziban sem megy és az unokáim nagyon megnéznék. Köszi!

2019-06-04 10:59:31 - melinda2 mért nem tudom ki nagyitani?

2019-05-22 16:20:54 - berez33 Mikor lessz magyar szinkronosan?