Borgiák 3. évad 10. rész

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Borgias
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2011
Játékidő:
0 perc
imdb_icon értékelés:
7.9
Kategória:
Készítő(k):
Szereplők:
Jeremy Irons (Rodrigo Borgia), Joanne Whalley (Vanozza Cattaneo), Steven Berkoff (Girolamo Savonarola), David Alpay (Calvino), Julian Bleach (Niccolo Machiavelli), Vernon Dobtcheff (Cardinal Versucci), Colm Feore (Giuliano Della Rovere), Holliday Grainger (Lucrezia Borgia), Sean Harris (Micheletto), Bosco Hogan (Cardinal Piccolomini), Thure Lindhardt (Rufio), Gina McKee (Caterina Sforza), Peter Sullivan (Cardinal Ascanio Sforza), Ruta Gedmintas (Ursula Bonadeo), Lotte Verbeek (Giulia Farnese), David Oakes (Juan Borgia), François Arnaud (Cesare Borgia), Sebastian De Souza (Alfonso of Aragon)
Megtekintések:
7,010
Leírás:
1492-ben meghal VIII. Ince pápa. Johannes Burchard vezetésével Rómában összeül a konklávé, hogy megválasszák az utódját. Három bíboros esélyes a pápai trónra: Rodrigo Borgia, Ascanio Sforza és Giuliano Della Rovere. Rodrigo nem akar semmit sem a véletlenre bízni, a fia Cesare segítségével megfenyegeti és megvesztegeti a bíborosok nagy részét, hogy rá szavazzanak. Az intrikák közepette végül augusztus 11-én a hatvanegy éves Rodrigo Borgiát választják meg pápának, aki VI. Sándor néven kezdi meg uralkodását. Miközben a város az új egyházfőt ünnepli, Cesare egy merényletkísérlet nyomára bukkan. A sorozat 15. századi Itáliában játszódik, és a történelem egyik legmeghatározóbb családjának, a legendás Borgiáknak a sötét és véres uralmát viszi képernyőre - a Tudoroknál már megszokott ármánnyal, intrikával és erotikával.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark The.Borgias.The.Complete.Series.BDRiP.x264.Hun.Eng-MaMMuT 13.96 GB 2014-08-25
22:00:09
Megtekintő linkek
Évad:
Epizód:
Epizód:
Epizód:

Hozzászólások

2018-11-01 18:17:37 - asdf Az első évad elérhetetlen... ismerősök ajánlották, nagyon kiváncsi lennék rá. Meg tudjátok valahogy oldani, hogy fent legyen? Feliratosan is jó. Köszönöm!