Egy tökéletes nap

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
A Perfect Day
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
106 perc
imdb_icon értékelés:
6.8
Kategória:
Szereplők:
Tim Robbins (B), Benicio Del Toro (Mambrú), Ivan Brkic (Store Owner), Frank Feys (UN Official at the Well), Goran Grgic (Commander at the Checkpoint), Mate Gulin (Local Old Man), Sergi López (Goyo), Goran Navojec (Bosnian NGO Driver), Morten Suurballe (UN Official at the Briefing), Ben Temple (UN Official's Assistant), Mélanie Thierry (Sophie), Olga Kurylenko (Katya), Fedja Stukan (Damir), Nenad Vukelic (Nikola's Grandfather), Slaven Spanovic (Soldier at the Checkpoint), Antonio Franic (Soldier at the Storage), Eldar Residovic (Nikola), Dragica Stojkovic (Cow Lady)
Megtekintések:
1,685
Leírás:
Egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva - mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét. A helyzetet bonyolítja, hogy váratlanul egy bombanő (Olga Kurylenko) is csatlakozik a csapathoz, akinek korábban viszonya volt az egyik férfival.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Egy.tokeletes.nap.2015.HUN.ENG.CUSTOM.BDRip.x264-PLAN9 987.53 MB 2023-08-28
10:50:28
Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2018-05-11 17:35:26 - Katina 4 Én azért vígjátéknak nem nevezném. A humor azért kellett, hogy ne döngöljön a földbe a háború undorító mivolta. Egészen lenyűgözött a film. Azt sem tudom, tetszett e -valószínűleg igen-, de a zenék és a nézőpont... Végre nem egy "hősök vagyunk" amcsi film, csak egy szelet a valóságból.
Örülök, hogy megnéztem, másoknak is ajánlom. Köszönöm!