4x4

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Fabio Alberti (Policía multa), Dady Brieva (Enrique), Noelia Castaño (Bicipolicía), Ricardo Comes (Vecino en linchamiento), Fabíán Spitaleri (Vecino en linchamiento), Ailén Mazioni (Mujer oficinista), Mariano Azcurra (Ladrón), Irina Matozza (Pareja de jóvenes), Alejo Ramírez Borella (Pareja de jóvenes), Valeria Mitidieri (Periodista), Héctor Fernández Rubio (Anciano), Silvina Katz (Vecina en linchamiento), Carolina Costas (Policía linchamiento), Peter Lanzani (Ciro), Alejandro Paker (Jefe de policía), Bernardo Morico (Vecino en linchamiento), Ariel Chavarría (Empleado de seguridad All 25), Lucas Pose (Ladrón)
Megtekintések:
1,419
Leírás:
Egy csúcskategóriás, összkerék-meghajtású 4x4-es autó parkol az argentin főváros, Buenos Aires egyik átlagos utcájában. Hamarosan kinézi magának egy férfi, aki feltöri a gépkocsit, abban a reményben, hogy talál benne bármit, amit elvihet. Sikerül is bejutnia az utastérbe, amikor azonban megpróbál kijönni, az ajtók és ablaküvegek váratlanul lezárnak és egy valóságos páncélozott bunkerben ragad. A férfi csapdába esett. Valaki kívülről irányítja az autót, és úgy tűnik, van egy terve.

Elérhető megtekintő linkek: 4

Hozzászólások

2021-05-04 16:14:25 - Augusztino Ahhh tetszett....

2020-05-27 13:01:40 - LittleWolf 1 Amúgy vicces kommentek!
De megirhattátok volna ,hogy milyen volt!

2020-05-17 21:25:34 - Attis76 Mik ezek a hozzászólások,ez vicc?!

2020-04-29 00:46:51 - kael 2 3 Egy csúcskategóriás, összkerék-meghajtású 4x4-es autó parkol az argentin főváros, Buenos Aires egyik átlagos utcájában. Hamarosan kinézi magának egy férfi, aki feltöri a gépkocsit, abban a reményben, hogy talál benne bármit, amit elvihet. Sikerül is bejutnia az utastérbe, amikor azonban megpróbál kijönni, az ajtók és ablaküvegek váratlanul lezárnak és egy valóságos páncélozott bunkerben ragad. A férfi csapdába esett. Valaki kívülről irányítja az autót, és úgy tűnik, van egy terve.