Az Amityville-i gyilkosságok

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
4.7
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Paul Ben-Victor (Ronnie Defeo, Sr.), Diane Franklin (Louise DeFeo), Lainie Kazan (Angela 'Nonna' Brigante), Jon Mack (Real Estate Agent), Burt Young (Michael Brigante), Chelsea Ricketts (Dawn DeFeo), Scottie Gee Gerardi (George Lutz), Steven Barton (Thug), John Robinson (Ronald 'Butch' Defeo, Jr.), Eddie Alfano (Officer Aiello), Steve Trzaska (Randy 'Beak' Buechler), Rebekah Graf (Donna Benedettio), Rachel McLaughlan (Kathy Lutz), Sky Liam (Steve Pelskie), Zane Austin (Marc Defeo), Noa Brenner (Allison Defeo), Kue Lawrence (John 'Jody 'DeFeo), Andrew Colin Allen (Officer 2)
Megtekintések:
1,102
Leírás:
Az 1974. november 13-i éjszakán Ronald DeFeo Jr. vette a nagy teljesítményű puskát és meggyilkolta az egész családját, amikor aludtak. A tárgyaláson DeFeo azt állította, hogy a "hangok" a házban megparancsolták neki, hogy ölje meg. Ez a történetük.

Elérhető megtekintő linkek: 4

Hozzászólások

2020-06-02 18:43:32 - iphone11 2 SilverSz
Elkészült a magyar felirat.Beküldtük a linkeket.

2018-10-03 22:20:34 - zsoltfordos 1 2 Kedves SilverSz. En csak egy szimpla regisztralt felhasznalo vagyok, semmi kozom nincs az oldal mukodtetesevel kapcsolatban, viszont ( s ezt nem csak neked irom )... mindenki csak, ker,ker,ker...turelmetlenkedik + fikazza azon emberek munkajat, akik lehetove teszik nekunk hogy filmeket nezzunk, ahelyett hogy irnatok egy koszonomot . Szerintem ha egy kis idot szannal ra, s hasznalnad a googlet vagy barmelyik mas keresot, akkor talalnal feliratot, ha megsem...haaaat akkor kezdj el tanulni angolul.
Tipp: ( https://www.opensubtitles.org/hu ).
Elnezest kerek az oldal tagjaitol, ha a belinkelt oldalt tilos megosztani, gondoltam hatha segit.

SilverSz. sok sikert

2018-10-03 21:15:14 - SilverSz 1 Sziasztok! Esetleg felirat készül hozzá? Nagyon megköszönném!