Féktelenül 2.

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Speed 2: Cruise Control
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1997
Játékidő:
121 perc
imdb_icon értékelés:
3.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Sandra Bullock (Annie), Willem Dafoe (John Geiger), Jason Patric (Officer Alex Shaw), Lois Chiles (Celeste), Mike Hagerty (Harvey), Patrika Darbo (Ruby Fisher), Enrique Murciano (Alejandro), Colleen Camp (Debbie), Jessica Diz (Isabel), Christine Firkins (Drew), Francis Guinan (Rupert), Jeremy Hotz (Ashton), Brian McCardie (Merced), Temuera Morrison (Juliano), Charles Parks (Frank), Connie Ray (Fran Fisher), Kimmy Robertson (Liza (Cruise Director)), Tamia (Sheri Silver)
Megtekintések:
880
Leírás:
Annie (Sandra) Speed új barátja, Alex Shaw (Jason Patric), aki rendőrként biciklivel rója az utcákat. Legalábbis Annie ezt gondolja. Alex azonban egy elit motoros egység tagja és percenként kockára teszi az életét. Egy véletlen révén a lány hamar rájön, hogy Alex mit titkolt előle, de kész megbocsátani, ha a férfi elkíséri egy 6 napos tengeri körútra. A nyaralás nagyszerűen indul, ám hamarosan a hajót hatalmába keríti egy őrült zseni, aki, ha nem teljesítik a követeléseit, az utasok meggyilkolásával fenyegetőzik.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Speed.2.Cruise.Control.1997.RETAiL.BDRip.x264.HuN-Essence 1.09 GB 2020-01-27
23:10:54
Elérhető megtekintő linkek: 22

Hozzászólások

2021-12-07 19:05:34 - GaborGabor 1 Amikor még volt értelme a moziban egy ilyen igazi akciófilmet végigizgulni kb egy hatalmas vödör kukoricával a "szájunkba tömve. :D de nem?