Egy esős nap New Yorkban

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
A Rainy Day in New York
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2019
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
6.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jude Law (Ted Davidoff), Liev Schreiber (Roland Pollard), Rebecca Hall (Connie), Kirby Mitchell (Bartender), Ted Neustadt (Uncle Tyler), Elle Fanning (Ashleigh), Suzanne Smith (Roland's Assistant), Selena Gomez (Chan), Griffin Newman (Josh), Annaleigh Ashford (Lily), Timothée Chalamet (Gatsby), Will Rogers (Hunter), Mary Boyer (Aunt Grace), Ben Warheit (Troller), Elijah Boothe (Student Film Crew), Frank Marzullo (Screening Room Tech), Gus Birney (Student Film Crew), Olivia Boreham-Wing (Roland's Assistant)
Megtekintések:
5,691
Leírás:
Woody Allen romantikus komédiája, az Egy esős nap New Yorkban egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) történetét meséli el. A pár tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek. A négyszeres Oscar-díjas Woody Allen egy romantikus komédiával tér vissza imádott városába, New Yorkba, hogy újabb fejezetet írjon a szerelemről. Legújabb filmje ismét igazi sztárparádé: Jude Law, Liev Schreiber, Diego Luna és Serena Gomez mellett főszereplőinek az új generáció legnagyobbjait, a Szólíts a nevedennel berobbanó Timothée Chalamet-t és a huszonegy évesen már hatvan szerepet maga mögött tudó Elle Fanninget teszi meg.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
Cam [magyar]
green mark Egy.Esos.Nap.New.Yorkban.2019.1080p.WEBDL.HUN.cinema.zsozso 1.49 GB 2019-12-08
15:06:57
subtitle
SD/HUN
green mark A.Rainy.Day.in.New.York.2019.BDRip.x264.HuN-aRDiN 1.18 GB 2020-05-29
14:08:41
subtitle
SD/HUN
green mark A.Rainy.Day.in.New.York.2019.BDRip.XviD.HuN-Gold 1.14 GB 2020-06-21
15:22:37
subtitle
SD/HUN
green mark A.Rainy.Day.in.New.York.2019.RETAiL.HUN.DVDRip.XviD-LEGION 1.10 GB 2020-10-24
19:30:58
Elérhető megtekintő linkek: 19

Hozzászólások

2020-03-03 20:49:16 - apaking régen se tetszettek Woody Allen filmjei, ez se tetszett
kösz a feltöltést

2020-01-03 19:54:01 - emmersson 2 kokard!

Woody Allen ellen semmilyen bizonyíték nincsen az állítólagos molesztálással kapcsolatban! A Mia Farrow által a házasságba hozott nagyobb lány pedig "még középiskolás" volt, amikor kapcsolatot kezdtek, ami maximum liliomtiprás..bár a lány (Soon-Yi Previn) önként volt WA-nel és 1997. óta (22 éve!) házasok, 2 gyermeket nevelnek. Látható, hogy Soon-Yi nem Mia Farrow nevét viseli, hanem adoptáló apjának, Andre Previnnek vezetéknevét! Talán nem véletlenül!
Mert hogy a kisebbik lány viszont a Farrow nevet viseli, ő vádolta WA-t, hogy gyermekként zaklatta.
A Harvey Weinstein botrány idején megismételte a sajtóban a vádjait. Erre Woody Allen reagált:

Dylant a szakítás miatt dühös Mia Farrow tanította be erre a történetre, ami nem igaz. Két szervezet is kivizsgálta az ügyet, és megállapították, hogy nem történt zaklatás. Emlékeztetett arra, hogy Moses Farrow, aki szintén Allen és Mia Farrow nevelt gyereke, tanúja volt, hogy Farrow betanítja Dylant, aki egyébként Allen szerint hiszi is, amit mond.

Szóval nem olyan fekete-fehér ez a dolog, hogy csak egy "Woody Allen pedofil!" szöveggel elintézd! Ami ráadásul hazugság...

2019-12-11 21:52:03 - home 1 Köszi,nagyon jó film :wink:

2019-12-10 20:25:59 - Gabri 1 NetMozi.com :) Köszönjük szépen a feltöltést!

2019-12-09 17:08:07 - kkkkocka 2 Konkrétan azt írtad, te nem nézed meg a filmet, ha ilyenek a szereplők. Másrészt meg nem azt mondom, hogy nem zavar, hogyha valaki megront valakit... én azt pofázom, hogy nem ennek alapján ítélek meg egy fiktív történetet, mondjuk egy filmet... mert semmi köze a 2-nek egymáshoz. Azzal, ha Woody Allen megront valakit, én a való világban foglalkozom, nem pedig a filmben. És talán el is küldöm Woody Allen-t a k*rva anyjába, de Woody Allen-t küldöm el, nem pedig a filmet amiben játszik. Mert nem következik egyik a másikból. Az egy kitalált történet, és ráadásul sok ember munkája... nem lehet az egyik szereplő magánélete alapján megítélni, mert unfair.

2019-12-09 08:24:41 - kokard 1 2 kkkkocka én nem a filmbéli karaktert minősítettem. Hol olvastad ezt? Értelek én. Szóval ha a szomszédod akivel jóban vagy, kiderül hogy megrontotta a lányát, vagy megölt valakit, az téged nem zavar. Mert amíg nem tudod, addig ok, de ha már tudod és azután is úgy állsz hozzá mintha mi sem történt volna akkor nagy bajok vannak az értékrendeddel. Mindegy egyébként. Most már te is tudod, így erre nem hivatkozhatsz, hogy nem hallottál róla. Ha téged ezután sem zavar hogy megrontott kislányokat, akkor lelked rajta. Itt be is fejeztem, mert látom hogy két külön világban élünk. Szerencsére.

2019-12-09 07:35:11 - kkkkocka 3 Hát akkor ne toleráld azt az embert. Vesd meg és utasítsd el ha pedofil vagy fasiszta. De ne a filmet vagy a filmbéli karaktert minősítsd ez alapján, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz. Ez épp olyan, mintha egy színészt utálnál azért, mert az általa játszott karakter egy sorozatgyilkos. Akkor miért kell egy karaktert vagy egy filmet utálni a színész magánélete miatt, aminek semmi köze a filmhez? Hogy jön ide egyáltalán a magánélete? Azt meg ki mondta, hogy engem nem zavarnak a pedofilok és a fasiszták? Én arról beszéltem, hogy nem a színész való életbeli tettei alapján ítélek meg egy filmet. Amúgy meg a felfogásod alapján a rendező, a producer, az operatőr meg a vágó magánéletét is meg kellene vizsgálnod, hogy nem-e követtek el valami bűncselekményt, mert ha igen, akkor máris ignorálható lesz a nézendő film, hiszen nekik is vastagon közük van hozzá. Így aztán maximum olyan filmet nézhetsz, amiben óvodások szerepelnek és amit óvodások rendeztek, mert róluk még talán el lehet mondani, hogy tiszták a törvény előtt.

2019-12-09 06:54:02 - kokard 1 2 kkkkocka Ha megtudom hogy a kedvenc színészem egy köcsög, akkor ő is megy a levesbe. Mindannyian emberek vagyunk, és ebből kifolyólag nem vagyunk tökéletesek. Ez egyértelmű...De azért van egy határ ami alatt már nem lehet tolerálni egy embert, még akkor sem ha a világ legjobb színésze, vagy rendezője. kkkkocka Ha téged nem zavar ha valaki pedofil, homi, vagy fasiszta akkor az téged minősít.

2019-12-08 22:29:12 - kkkkocka 6 1 kokard:

Lehet, hogy a kedvenc színészed meg a nagyanyját dugta meg, csak nem tudsz róla. Elég nagy hülyeség azt feltételezni, hogy a legtöbb sztár szent és feddhetetlen. Inkább épp ellenkezőleg. De annak alapján megítélni egy filmet, sőt egy KARAKTERT, hogy a színész aki játsza, az a való életben milyen rohadék, az teljesen nonszensz. Az ostobaságod bizonyítéka, hogy nem tudsz disztingválni egy valós személy és egy általa játszott fiktív karakter között. Nemhogy inkább örülnél, hogy filmeket csinál Woody Allen, és nem mondjuk egy óvodában gondnok... én csak annyit mondok, hogy szíved joga bármilyen filmet utálni és bármilyen színészt utálni... de... NE annak alapján ítélj meg egy filmet, hogy a színész aki szerepel benne, az a való életben milyen... mert ez nettó butaság.

2019-12-08 15:11:15 - kokard 1 8 A pedofil Woody Allen! Még engedik ennek a szemétnek hogy filmeket csináljon?! Mióta kiderült hogy ilyen ferde hajlamú azóta egyetlen egy filmjét sem néztem meg. Ugyanúgy mint Mel Gibsonét sem mióta kiderült róla is hogy egy nőverő, elmebeteg fasiszta.

2019-12-08 11:39:41 - 1 Pillanat képek a szinkronos torrent letöltésnél:
------------------------------------------------------------------





---------------------------------------------------------------------
A mappa teljes mérete: 1,49 Gb
A video felbontása: 1920x960 (1080p)

2019-12-08 00:08:14 - 2 Hamarosan magyar szinkronnal...!!!