Az ember, aki megölte Hitlert és aztán a Nagylábút

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
5.7
Kategória:
Szereplők:
Sam Elliott (Calvin Barr), Alan Francis Sullivan (SS Officer), Rocco Gioffre (Priggish Nazi), Larry Miller (Ed Barr), Nikolai Tsankov (The Russian), Joe Lucas (Hitler), Ellar Coltrane (The Clerk), Alton Fitzgerald White (George), Terry Holland (Bum), Daniel B. Martin (Peasant Farmer), Caitlin FitzGerald (Maxine), Aidan Turner (Calvin Barr), Melissa Jalali (Secretary), John C. Quinlan (Paperboy), Dean Neistat (Paxton), Steve Provizer (Band Leader), Leslie Trentalange (Mother), David Armstrong (Slater)
Megtekintések:
1,879
Leírás:
Sam Elliott egy második világháborús veteránt játszik, aki annak idején kivégezte Hitlert, most pedig arra kéri fel őt az FBI, hogy segítsen levadászni a kanadai rendőrségnek a nagylábút.

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2019-02-22 21:09:24 - SlevinKelevra 1 Köszönöm a feltöltést.

2019-02-19 16:05:41 - 2 Calvin Barr (Sam Elliott) kiöregedett veterán, akinek élete alkonyára már nem maradt senkije, csak a kutyája és ritkán látott öccse. Hiába ölte meg Hitlert, a merényletet mind az Egyesült Államok, mind pedig a náci rezsim igyekezett eltusolni, így nem csak a második világháború lefolyását nem tudta befolyásolni, de a neve sem maradt fent az utókornak. Ráadásul a szolgálat elválasztotta őt élete szerelmétől, Maxime-tól (Caitlin FitzGerald), aki a távollétében meghal. Mégis... Egykori harcostársai körében azonban legendának számít, így amikor a sasquatch elszabadul, a kormány őt kéri fel, hogy vadássza le a szörnyeteget.