Térj vissza!

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Regresa
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2010
Játékidő:
99 perc
imdb_icon értékelés:
5.6
Kategória:
Szereplők:
Jaime Camil (Ernesto del Valle), Mónica Huarte (Dr. Olga Limantur), Archie Lafranco (Embajador de España), Fernando Manzano (Dr. Cuauhtli Sánchez), Víctor Huggo Martin (Adolfo Menéndez), Yolanda Orizaga (Carito), Bernhard Seifert (Dr. Quintana), Jorge Zárate (Dr. Antonio Rodriguez), Daniela Schmidt (Patricia 'Pato'), Javier Tolosa (Iñaki landaburu), Sergio Umansky Brener (Dr. Humband), Mariana Peñalva (Isabel Menéndez), Blanca Soto (María González), David Taylor (Funcionario Gobernación), Adolfo González (Dueño del D.O), Marlos Cruz (Paolo), Jesús Jimenez (Licenciado Rocha), Fernando Estevane (Dr. Rubenstein)
Megtekintések:
939
Leírás:
Mikor Maria munka-alkoholista férje kijelenti, hogy nem hajlandó gyereket vállalni, a nő kezdi azt hinni, hogy viszonyt folytat valakivel, ezért hipnózishoz fordul annak érdekében, hogy többet is megtudjon erről a kapcsolatról, no meg megtalálja helyét az életben. De mikor a pszichiáter befejezi a kezelést, a nő nem tér magához a hipnózisból, hanem egy 15. századi baszk hercegnőnek hiszi magát, akinek kezét épp megkérte egy elbűvölő herceg.

Elérhető megtekintő linkek: 20

Hozzászólások

2022-08-30 13:40:03 - Amithyel A munka-alkoholista gondolom a workaholic szobol lett rosszul forditva ami valojaban munkamaniast jelent....