Szerelem minden hullámhosszon

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Love on the Air
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2015
Játékidő:
84 perc
imdb_icon értékelés:
6.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Vincent Gale (Brad), David James Lewis (Scott Ryder), John Kapelos (Gus), David MacKay (Henry), Nicole Oliver (Julia), Greg Rogers (Guy #1), Jonathan Scarfe (Nick Linden), Alison Sweeney (Sonia Mayerick), Lindsay Maxwell (Janey), Crystal Balint (Tanya), Farrah Aviva (Dating Hostess), Emily Maddison (Swimsuit Model), Sienna Bohn (Hysterical Woman), Matthew Graham (Guy #2), Thomas Cadrot (Keith), Darla Taylor (Amanda Lazaro), Jason Edward Coleman (Liam), Rebekah Asselstine (Receptionist)
Megtekintések:
402
Leírás:
Nicket és Soniát, a két, merőben különböző személyiségű rádióst megbízzák, hogy közösen vezessenek egy talkshow-t. A független nő és a kihívó agglegény között izzik a levegő, az ellentétek ütköztetéséből igazi nemek háborúja kerekedik. Bár mindketten sok sérülést hordoznak a korábbi kapcsolataikból, végül mégis barátság szövődik köztük. Amikor Nick megpróbál segíteni Soniának visszanyerni az exvőlegényét, rájönnek, hogy több van már köztük barátságnál. El kell dönteniük, hogy mit akarnak.

Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!