Szombat esti frász

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Mystery Date
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1991
Játékidő:
97 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Rendező:
Szereplők:
Ethan Hawke (Tom McHugh), BD Wong (James Lew), Teri Polo (Geena Matthews), Fisher Stevens (Dwight), Stephen Chang (Ben), Don S. Davis (Doheny), Duncan Fraser (Crully), Merrilyn Gann (Mrs. McHugh), James Hong (Fortune Teller), Russell Jung (Jerry), Michele Little (Stella), Allan Lysell (Mr. Lusky), Brian McNamara (Craig McHugh), Terry David Mulligan (Mr. McHugh), Tony Rosato (Sharpie), Jerry Wasserman (Detective Al Condon), Victor Wong (Janitor), Ping Wu (Vince)
Megtekintések:
945
Leírás:
A történet középpontjában egy szégyenlős kamaszfiú áll, aki meg akarja hódítani álmai asszonyát, egy ifjú bombázó személyében. Nem talál jobb megoldást, mint hogy saját bátyjának adja ki magát. De a kedves testvér titkos és zűrös ügyleteket folytat. Így történhet meg, hogy ifjú barátunkat egy hulla kíséri el a csomagtartóban az első randevúra. És ez még mind semmi: a sorsdöntő pillanatokban ugyanis mindig valami szörnyűség történik. Hősünket megverik, kocsiját összetörik, üldözőbe veszik, miközben ő minden erejével azon igyekszik, hogy csöndes meghittségben teljék az idő. Ám a lánynak egyszercsak bűzleni kezd valami.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Mystery.Date.1991.BDRip.DD2.0.x264.HuN-BaKeR 718.66 MB 2023-09-26
20:31:46
Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások

2020-06-28 00:25:52 - GGabe 1 Ezt még anno moziban láttam :D
Hatalmas film :D
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!