Motorosok

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Bikeriders
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2023
Játékidő:
116 perc
imdb_icon értékelés:
7.2
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Norman Reedus (Funny Sonny), Paul Dillon (The Kid's Father), Tom Hardy (Johnny), Damon Herriman (Brucie), Will Oldham (Bartender), Michael Shannon (Zipco), Paul Sparks (Gary Rogue Leader), Emory Cohen (Cockroach), Happy Anderson (Big Jack), Austin Butler (Benny), Boyd Holbrook (Cal), Jodie Comer (Kathy), Toby Wallace (The Kid), Karl Glusman (Corky), Beau Knapp (Wahoo), Mierka Girten (The Kid's Mother), Nathan Neorr (Goodpaster), Mike Faist (Danny)
Megtekintések:
4,136
Leírás:
Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK. Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására. A klub kezdetben a chicagói kívülállók menedéke, ám Johnny (Tom Hardy) vezetésével egyre kiszámíthatatlanabbá válik, és fokozatosan mélyebbre csúszik a bűnözés világába, veszélybe sodorva ezzel a motorosok eredeti életmódját. A fiatal Bennyben (Austin Butler) lassan kételyek ébrednek a bandában betöltött szerepével kapcsolatban…

Elérhető megtekintő linkek: 3

Hozzászólások

2024-07-10 21:22:51 - arpibacsi 8  amerikakapitany te élő példa vagy arra hogy az agyhalál lábon kihordható!
Sürgősen keress fel egy orvost lehet még nem késő ! Ma már egészen jó gyógyszerek vannak az állapotod javítására. 

Üdv 
1 motoros féreg

2024-07-09 12:32:26 - amerikakapitany 10 Sajnos ez a film is idealizálja ezeket a motoros férgeket, egyfajta pátoszt épít köréjük, pedig minden motoros a társadalom söpredéke, főleg amerikában. gyakorlatilag bűnözők gyűjtőhelye minden ilyen klub, nemhiába tiltották ki őket nem egy városból és szerencsére mára Európában is egyre kevesebb helyre, illetve útra mehetnek be, pl itthon is a férgeket kitiltották a Visegrádi utakról. a filmnek köze sincs a valósághoz, hogy milyen tanulatlan söpredék is verődik össze egy ilyen klubban általában, akár itthon is. 3/10 nagy jóindulattal, mert ez a film nem egy akciófilm ez egy felszopás ezeknek a bűnözőknek. aki egy kicsit is benne van a motoros scene-ben, azt tudhatja, hogy az 1%er felvarrót a bűnözők viselték, azokból is a legalja! Itt mégis idealizálják őket, holott erőszaktevők és gyilkosok hordták ezt a felvarrót és hordják mind a mai napig!

2024-06-23 16:59:22 - ellenripley 3 Tegnap néztem meg.
Pici csalódás volt a reklam után. Nem az az akciófilm, aminek a reklám alapján tűnt, hanem egy kőkemény dráma.
Nem egy bűnöző motorosbandáról szól, hanem tén,leg olyanokról, akik a motorozást szerették.
Ezért a csalódottság csak, mert másra számítottam
Amúgy ez is egy "megtörtént eset alapján" készült film

2024-06-23 08:05:32 - kokard 2 1 Jó lesz