Sting

Beágyazott videó
cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2024
Játékidő:
92 perc
imdb_icon értékelés:
6.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Noni Hazlehurst (Helga), Robyn Nevin (Gunter), Alyla Browne (Charlotte), Silvia Colloca (Maria), Tony J Black (Officer Miller), Ryan Corr (Ethan), Jermaine Fowler (Frank), Rowland Holmes (Gorik), Penelope Mitchell (Heather), Danny Kim (Erik), Kailah Cabanas (Puppeteer)
Megtekintések:
467
Leírás:
Charlotte a 12 éves lány hazavisz egy ártalmatlannak tűnő kis pókot, amit Stingnek nevez el. Ez a pók viszont egyre nagyobbra nő,átalakul és közben gyorsan elkezdi felfalni a környezetében élőket.

Elérhető megtekintő linkek: 7

Hozzászólások

2024-04-20 11:57:49 - amerikakapitany 6 Meglepően jó creature feature (részben body horror). Kategóriáján belül sima 7/10 a bőven nézhető kategória. Nyilván rétegfilm, és kicsit megtöri a háttérsztori, amely komolyabb felhangokat tol az alapvetően trash műfajta, ami nem mindig jön ki pozitívan. Egy biztos, a film véres, igazi B-film, aki szereti a műfajt, annak mindenképpen csak ajánlani tudom. Egyértelműen érződik rajtuk az ausztrál hatás, a fekete humor, amely itt is jelen van, de szerencsére nem tolják túl, kellően laza (amely a műfaj velejárója), de még pont annyira, hogy a feszültséget is fenntarthassák. Azt kell mondjam, az év egyik legjobb horrorja és kategóriájában mindenképpen az utóbbi évek egyik legjobbja!