Van valami a pajtában

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
There's Something in the Barn
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2023
Játékidő:
100 perc
imdb_icon értékelés:
5.5
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Martin Starr (Bill Nordheim), Kiran Shah (Main Elf), Henriette Steenstrup (Liv), Eldar Vågan (Erik), Claire Dore (Jess), Alexander Karlsen El Younoussi (Elf), Jeppe Beck Laursen (Raymond), Townes Bunner (Lucas Nordheim), Andrius Kasiulionis (Elf), Dominyka Vaicekausakaité (Teenage Girl), Valentinas Rizgelis (Elf), Loreta Palionyte (Elf), Stijn Keuleers (Elf), Calle Hellevang Larsen (Tor Åge), Amrita Acharia (Carol Nordheim), Marianne Jonger (Bente), Paul Monaghan (Ancient Elf), Zoe Winther-Hansen (Nora Nordheim)
Megtekintések:
2,118
Leírás:
Miután megörökölte a családi házat, Bill és családja a norvég hegyekbe költözik. Nem sokkal a megérkezésük után a tizenkét éves Lucas meglepő felfedezést tesz a nagy kiterjedésű birtokon - egy félénk, koboldszerű lény lakja a pajtát. Ezek a pajta koboldok barátságosnak bizonyulnak, amíg az ember betart három egyszerű szabályt a birodalmukban: csendben kell maradnia, kerülnie kell a mesterséges fényt, és tartózkodnia kell a pajta megváltoztatásától. Karácsony napján azonban káosz tör ki, amikor Bill és családja véletlenül megszegi mindhárom szabályt.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 55

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!