Leszek a feleségem!

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
I Me Wed
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2007
Játékidő:
90 perc
imdb_icon értékelés:
4.9
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Norman Mikeal Berketa (Supplier), Thelma Farmer (Nancy Singer), Janet-Laine Green (Lillian), Natalie Brown (Marla), Cara Pifko (Amy), Paul Popowich (Colin), Sean Tucker (Smartass in Restaurant), Vlasta Vrana (Roy), Meaghan Rath (Tracy), Thom Allison (Bill), Mark Forward (Jim), Erica Durance (Isabelle), Anne Lishman (Catering Manager), Alix Sideris (Woman in Restaurant #1), Catherine Thurlow (Mrs. Barnes), Terrilynn Rader (Real Estate Agent), Tina D'Angelo (Woman in Restaurant #2), Dan Day (Wedding Guest)
Megtekintések:
192
Leírás:
Az ízig-vérig lázadó Isabelt barátnői és anyja mindenáron férjhez akarják adni. Isabel megelégeli a dolgot és bejelenti, hogy hajlandó házasságra lépni, de csak is azzal, akit a legjobban szeret. Mindenki megdöbben, amikor megtudják, hogy a választott nem más, mint saját maga. A hírt a tévé is felkapja, minden Isabel tervei szerint alakul egészen addig, míg meg nem jelenik Colin.

Elérhető megtekintő linkek: 8

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!