A maffia szentjei

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Many Saints of Newark
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2021
Játékidő:
120 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Ray Liotta ('Hollywood Dick' Moltisanti), Alessandro Nivola (Dickie Moltisanti), Joey Diaz (Buddha), Vera Farmiga (Livia Soprano), Michael Imperioli (Christopher Moltisanti), Corey Stoll (Junior Soprano), Samson Moeakiola (Pussy Bonpensiero), Mason Bleu (Leon Overall), Jon Bernthal (Johnny Soprano), Leslie Odom Jr. (Harold McBrayer), John Magaro (Silvio Dante), Germar Terrell Gardner (Cyril), Billy Magnussen (Paulie Walnuts), Aaron Joshua (Jaleel), Alexandra Intrator (Teenage Janice Soprano), Michael Gandolfini (Teenage Tony Soprano), Gabriella Piazza (Joanne Moltisanti), Michela De Rossi (Giuseppina Moltisanti)
Megtekintések:
3,497
Leírás:
A kilencvenes évek nagy sikerű sorozata, a Maffizók előzménytörténete, amelyben Tony Soprano fiatalkori éveit ismerhetjük meg. A 2013-ban elhunyt James Gandolfinitől ezúttal fia, Michael Gandolfini veszi át a stafétát a főszerepben, aki mellett olyan nevek is felbukkannak, mint Vera Farmiga, Jon Bernthal, Ray Liotta és Corey Stoll. A film rendezői székét az Emmy-díjjal is kitüntetett Alan Taylor foglalhatta el, akit a legtöbben a Thor: Sötét világ kapcsán ismerhetnek. A film a tervek szerint 2021 őszén kerül a hazai mozikba.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Elérhető megtekintő linkek: 33

Hozzászólások

2022-07-31 20:12:35 - magenta11 Tűrhető maffia film 10 /7

2021-11-24 23:59:30 - pacha0803 3 Köszönöm a feltöltést és a munkátokat! Most meg kell néznem egy maffiózók részt hogy helyre álljon a rend. Mennyi potenciál lett volna pedig ebben a filmben.