A színésznő

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
A színésznö
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
2018
Játékidő:
85 perc
imdb_icon értékelés:
6.3
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
János Bán (Józsi, lehallgató), Antal Cserna (Operatõr), Béla Fesztbaum (Százados), Gergely Kocsis (Filmrendezõ), Attila Magyar (Csehszlovák rendezõ), Csaba Pindroch (Tiszt), Ildikó Piros (Cukrászdai pultosnõ), Gábor Reviczky (Attila edzõje), Ildikó Tóth (Ildikó), Péter Nagy (ügynök), Attila Szatmári (Feri), Béla Dóra (Rendõr), Bálint Adorjáni (Attila), Viktória Szávai (Anna), Krisztina Czifra (Rózsi néni), Ákos Orosz (Béla, lehallgató), Wanda Nemes (Olga), Máté Bende (Asszisztens)
Megtekintések:
447
Leírás:
Anna, az Erdélyből áttelepült színésznő az egyik legnagyobb sztárja a magyar filmeknek és a színházaknak az 1960-as évek közepén, Magyarországon. A Nemzeti Színházban Melindát játssza, amikor egy fogadáson megismerkedik egy olimpiai bajnokkal, egy rendkívül vonzó férfivel. A két ember között szerelem szövődik, ami nem tetszik a hatalomnak. No nem azért, mert az erkölcsöket óvják, hanem azért, mert más terveik vannak a sikeres, vonzó, idegen nyelvet beszélő Annával. "Hófehérkének" szemelték ki, vagyis a hazánkba érkező, baráti országok vezetőit szórakoztató hölgynek. Megindul az apparátus, az élet minden területén hálót sző, manipulál. Ám Anna nem könnyű préda, és szerelmével megerősítve kétséges a titkosszolgálati akció győzelme...

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark A.Szineszno.2018.READ.NFO.TVGO.WEBRiP.AAC2.0.x264.HuN-B9R 986.35 MB 2024-01-26
08:55:59
Elérhető megtekintő linkek: 13

Hozzászólások
Nem szólt hozzá még senki sem.
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!