Az idegen

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
The Stranger
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1995
Játékidő:
98 perc
imdb_icon értékelés:
4.8
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Ginger Lynn (Sally Womack), Danny Trejo (Hawk), Billy Maddox (Eliot Katz), Ash Adams (Deputy Steve Stowe), Andre Rosey Brown (Tony Brown), Jeff Cadiente (Yeardley), Andrew Divoff (Angel), Randy Vasquez (Marcus), Robin Lynn Heath (Cordet), Kathy Long (The Stranger), David Anthony Marshall (Harvard), Faith Minton (Kyra), Chris Pedersen (Juniot Katz), Eric Pierpoint (Sheriff Gordon Cole), Nils Allen Stewart (Jonesy), Hunter von Leer (Mayor Carl Perkins), Sandra Lee Williams (Darlene), Robert Winley (Garrett Katz)
Megtekintések:
499
Leírás:
Az arizonai kisvárost, Lakeview-t, erőszakos bicajos banda tartja rettegésben. A helyi seriff nem mer fellépni ellenük, még azután sem, hogy menyasszonyát meggyilkolták, miközben bizonyítékot akart eljuttatni az FBI-nak a banda ellen. Egy napon váratlanul egy titokzatos motoros nő érkezik a kisvárosba, aki megtévesztően hasonlít a seriff menyasszonyára, és egymás után öli meg a banda tagjait.

Elérhető megtekintő linkek: 11

Hozzászólások

2024-04-28 18:11:34 - DrArc Borzalmasan rossz film! "erőszakos bicajos banda" :-D
Ha szeretnél VIP lenni és ezáltal reklámmentességet élvezni az oldalon, akkor kérlek látogass el a "Támogatás" menüpontra!