Az alvilág mélyén

Beágyazott videó
cover
Eredeti cím:
Deep Cover
Megosztás:
sFilm adatlap:
sFilm
Év:
1992
Játékidő:
107 perc
imdb_icon értékelés:
7.0
Kategória:
Rendező:
Szereplők:
Jeff Goldblum (David Jason), Laurence Fishburne (Russell Stevens Jr.), Lira Angel (Bijoux), René Assa (Guzman), Bruce Paul Barbour (Policeman), Bilal Bashir (Rapper's Musician), Anna Berger (Congresswoman), Donald Bishop (Judge), Ed Cambridge (Crackhead #2), Jaime Cardriche (Shark), Alisa Christensen (Ivy's Driver), Alex Colon (Molto), Cory Curtis (Young Russell Stevens Jr.), Victoria Dillard (Betty), James Encinas (Guzman's Guard), Joseph Ferro (James), Harry Frazier (Lunatic Santa), Def Jef (Bartender)
Megtekintések:
944
Leírás:
Russell Stevens életének legmeghatározóbb eseménye az volt, hogy kábítószerfüggő édesapját gyerekkorában a szeme láttára ölték meg, miközben megpróbált kirabolni egy italboltot. A fiú ekkor elhatározza, hogy rendőr lesz, és a bűnözés és a drogok elleni küzdelemnek szenteli életét. Jó rendőr válik belőle, ám ifjúkori dühétől, ifjúsága erőszakos eseményeinek emlékétől felnőttként sem tud szabadulni. Ám ezek a tulajdonságai pont kapóra jönnek felettese számára, aki azt a megbízást adja Russellnek, hogy utcai kábítószerkereskedőnek álcázva épüljön be az alvilágba. Russell képességeinek, és a rendőrségtől kapott pénznek köszönhetően gyors karriert csinál. Hamarosan a piac egyik meghatározó figurája, egy laza erkölcsű ügyvéd (Jeff Goldblum) felajánlja neki, társuljon be legújabb vállalkozásába. Segítségével Russell eljut azokhoz a fejesekhez, akikre a rendőrség hajt.

Ingyenes letöltés a Diabló Torrent oldalról Kattints ide
Kategória Staff Név Méret Feltöltve
subtitle
SD/HUN
green mark Deep.Cover.1992.BDRip.x264.HUN-gyontato 1.49 GB 2023-09-22
19:48:16
Elérhető megtekintő linkek: 15

Hozzászólások

2021-11-11 15:29:39 - GaborGabor Szeretem ezt a színészt: Jeff Goldblum, jól állnak neki a különböző családi filmekben az apai szerep pl, vagy épp legyen egy üzletkötő, vagy jó ember bármelyik filmjében, de könyörgöm, ebben a filmben annyira gáz, hogy o játssza az egyik "huderossz fiut...nem áll neki jól a szerep. Ilyen nyuszifül ábrázattal ami neki van, inkább elsírja magát mintsem valamiféle gyűlölködést, vagy haragot, megvetést látnék az arcán.... Igaz 92-es film én sajna offoltam 30perc utan..